Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Şahin Göllüce Mahallesi’ni ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni tip Corona Virüs (COVID-19) Salgını sonrası ara verdiği mahalle ziyaretlerine yeni normalleşme ile beraber devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 04:49
Kaynak: İHA
Başkan Şahin Göllüce Mahallesi’ni ziyaret etti

Bu kapsamda Başkan Şahin Göllüce Mahallesi’nin sıkıntılarını dinledi, çevre kirliliğini önlemek amacıyla “Adak Merkezi” için talimat verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dünya’yı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisine alan Corona Virüs Salgını nedeniyle ara verdiği mahalle ziyaretlerine yeni normalleşmeyle birlikte yeniden başladı. Şehitkamil ilçesinde bulunan Göllüce Mahallesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ekibiyle beraber mahalle sakinlerini ve esnafı dinledi. Bölgede kasapların yaptığı kesimler sonucu oluşan atıkların çevrede kirli bir görüntü oluşturmaması için gerekli faaliyetlerin vücut bulması amacıyla Şahin, adak merkezi oluşturulması adına mahalle sakinlerinden görüş aldı, saha araştırması için talimat verdi.

Öte yandan Başkan Fatma Şahin, Göllüce Mahalle Muhtarı İbrahim Olcay’ı ziyaret etti. Sosyal mesafe kurallarına uygun ziyarette Şahin, muhtar Olcay tarafından iletilen çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma isteğini geri çevirmedi, mahallede bulunan hastane ve taziye evinin yarattığı otopark ihtiyacı dolayısıyla son durumu hakkında istişarede bulunuldu. Şahin, ekibiyle birlikte talepleri değerlendirmek amacıyla mahalleyi gezdi bölgede yürütülen asfalt çalışmasını denetledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.