Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Şahin'den Mardinlilere övgü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret ederek Mardinlilerle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 20:53
Kaynak: İHA
Başkan Şahin'den Mardinlilere övgü

Gaziantep'in ve Türkiye'nin gelişmesinde Mardinlilerin verdiği desteğe teşekkür eden Başkan Şahin MAREV'in hizmetleri hakkında Başkan Abdulkerim Arslan'dan bilgiler aldı.

Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ağırladı. Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan'dan MAREV'in çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgiler alan Başkan Şahin Mardinlilerin her zaman Gaziantep'e ve Türkiye'ye hizmet için yarıştıklarını, özellikle 15 Temmuz ve Cerablus olaylarında Mardinlilerin bütün varlıklarıyla devlete büyük destekler verdiklerini ifade ederek Mardinlilere teşekkür etti. Gaziantep'te gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında Mardinlilere brifing veren Başkan Şahin Gaziantep'in gelişmesi ve kalkınması için çok yönlü çalışmalar yürüttüklerini de ifade etti. Vatandaşların kentle ilgili yaşadıkları sıkıntıları da dinleyen Başkan Şahin ifade edilen sorunların acilen giderilmesi için daire amirlerine talimatlar verdi. Gaziantep'in önemli hamleler içerisinde olduğunu ve özellikle son dönemlerde Gaziantep'e misafir olan Suriyelilerin büyük kitleler halinde ülkelerine dönmeye başladığını da sözlerine ekleyen Başkan Şahin toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşarak büyük ve örnek hizmetler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. MAREV'de Mardinlilerle karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Başkan Şahin Gaziantep çevre yolunun da kentin etrafını tamamen kuşatana kadar tamamlanması yönündeki çalışmaların sürdüğünü ve ikinci GATEM'in kısa bir süre sonra hizmete gireceği müjdesini verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.