Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sucu'dan bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:28
Kaynak: İHA
Başkan Sucu'dan bayram kutlaması

Bayramların, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; özel günler olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Sucu, "Bu mübarek Ramazan Bayramının, anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini diliyorum" dedi. "Bu yıl Ramazan Bayramı'nı belki de sadece çekirdek ailemizle geçireceğiz" diyen Sucu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bilindiği gibi, insani değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahiptir.

Asırlardır İslam Alemi tarafından büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan bayramlar; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir.

Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da milli ve manevi

değerlerimiz etrafında bütünleşerek, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz.

Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 salgını sebebi ile ülkemizde uygulanacak sokağa çıkma yasağından ötürü bu Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Milletçe bayram coşkusunu yaşarken, diğer yandan çocuklarını şehit veren anne, babaların üzüntülerini, yatağa aç giren çocukların hayat zorluklarını da aynı şekilde yüreğimizde hissediyoruz. Salgın nedeniyle ekonomik olarak daha da zor günler geçiren tüm emek kesimlerinin, Türkiye tarihinde hiç olmamış bir işsizlik ile mücadele eden vatandaşlarımızın hali ortadayken bizlerin attığı her adım, kurduğumuz her cümle, geliştirdiğimiz her politika daha dikkat ve özenle seçilmelidir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak ülkemizin içine sürüklendiği; ekonomik, siyasi, hukuksal, toplumsal durumlardan en iyi şekilde çıkmak ve şu an içinde olduğumuz kaygı ve endişeye son vermek için her şey çok güzel olana dek daha çok çalışacağımızı belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta Gaziantep’li hemşerilerim olmak üzere tüm ülkemize sağlık, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum"

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.