Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tahmazoğlu onları unutmadı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 20 Ağustos günü Beybahçe Mahallesi'ndeki düğün törenine yapılan alçak terör saldırısında yaralanan Ayhan ailesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 20:19
Kaynak: İHA
Başkan Tahmazoğlu onları unutmadı

Terör, çirkin yüzünü 20 Ağustos günü bir kez daha göstermişti Çocuk, kadın demeden, vatandaşlarımızın en mutlu günü matem yerine dönmüştü. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaşanan terör saldırısında yaralanan Ayhan ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı.

KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Olayın olduğu ilk andan itibaren terör saldırısında mağdur olan ailelerin yanında olan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "20 Ağustos günü çok acı bir olay yaşadık. İnsanların en mutlu gününde insanları acıya mahkum etmek ve 56 insanımızın hayatına mal olmak kadar alçakça bir eylem olamaz. Ağırlıklı olarak çocukların ve kadınların oluşturduğu 56 kardeşimiz hayatını kaybetti. Allah mekânlarını cennet eylesin. O gün yaralanan vatandaşlarımızda var. Mehmet Sıddık Ayhan kardeşimizde onlardan birisi, ayağında kırıklar var halen iyileşmemiş, tedavileri devam ediyor. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak ekiplerimizle birlikte ziyaretlerimize devam ediyoruz. İhtiyaçları varsa o konuda vatandaşlarımıza desteklerimiz devam edecek. Biz bir aileyiz ve kardeşiz. Birlikteliğimize ve kardeşliğimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bundan sonrada kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA OLDU

20 ağustos patlamasında yaralanan Mehmet Sıddık Ayhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman bizleri ziyaret ederek yanımızda olmuştur. Yaşanan saldırı sonrasında ayağımda kırıklar ve yaralanmalar var. Bu yaralarla 1 yıl daha çalışma imkânı olmayacak. Ancak, Başkanımız bizlere destek oluyor. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.