Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basketbolda Gazişehir fırtınası

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, zorlu Balıkesir deplasmanından 92-82 galip gelerek, galibiyet serisini devam ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:01
Kaynak: İHA
Basketbolda Gazişehir fırtınası

Oynadığı 9 lig maçında 3 yenilgi, 6 galibiyet elde eden kırmızı-siyahlı basketçiler, ligde fırtına gibi esiyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Gazişehir Gaziantep BŞB. fırtınası esiyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilginin ardından hiç maç kaybetmeyen kırmızı-siyahlı takım, zorlu Balıkesir deplasmanından da 92-82’lik galibiyetle döndü. Hedefini Qlay-off ve Avrupa kupası olarak belirleyen Gazişehir, gözünü lig şampiyonluğuna da dikti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu’n da göz bebeği olan engelli basketçiler, bu hafta kendi evinde oynayacakları Altın Ordu maçını kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Üç yıldır mücadele ettiğimiz Süper Lig’de güzel bir ivme yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Balıkesir ligin iyi takımlarından birisi. Oldukça zor bir deplasmandı. Oyuncularımız kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi ve maçı kazanarak galibiyet serisini devam ettirdik. Bu galibiyetten dolayı teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu hafta kendi evimizde Altın Ordu takımını konuk ediyoruz. Bu maça da galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta galip gelerek seriyi devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.