Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramlar, birlik ve beraberlik zamanıdır

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:04
Kaynak: İHA
Bayramlar, birlik ve beraberlik zamanıdır

Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, manevi güzellikleri barındıran bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, bayrama ulaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirtti.

İçinde pek çok güzellikleri barındıran bayramlarda neşe ve sevinçlerin evlerden evlere şehirlerden şehirlere yayıldığına vurgu yapan Konukoğlu, milletçe birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirmeyi temenni etti.

Ülke olarak son dönem yaşanan terör saldırıları nedeniyle bayramı buruk karşıladıklarını belirten Konukoğlu, saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerini ve sivil vatandaşları bir kez daha rahmetle andı.

GSO Başkanı Konukoğlu, bayramların birlik beraberliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, mesajında şunları kaydetti:

‘’Bayramlar gönüllerimizi en güzel dilek ve duygularla birleştirme, kardeşliğimizi pekiştirme, ihtiyacı olanların yardımına koşma, çocukları sevindirme zamanlarıdır. İnşallah bayramın mutluluğunu hep birlikte yaşarız, herkes gönlünce bir bayram geçirir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlarım. Bayramın tüm insanlığa huzur getirmesini, çatışmaların ve acı olayların yaşandığı İslam ülkelerinde de dayanışma, barış ve selamet ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim.’’

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.