Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramlar sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir

CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2019 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:47
Kaynak: İHA
Bayramlar sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir

Demir açıklamasında şunları kaydetti; “Bilindiği gibi, insani değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açışından büyük bir öneme ve değere sahiptir. Asırlardır İslam Alemi tarafından büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan bayramlar; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir.

Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayram’ında da milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşerek, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz.

Milletçe bayram coşkusu yaşarken, diğer yandan çocuklarını alçak teröre şehit veren anne, babaların acılarını, yoksullukla mücadele etmeye bırakılan vatandaşlarımızı ve en acısı bayramı en çok hak ettiği halde yatağına aç giren o güzelim çocuklarımızın acısını yüreklerimizde hissediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisinin neferleri olarak ülkemizin içine sürüklendiği; ekonomik, siyasi ve hukuksal olumsuzluklardan en iyi şekilde çıkmak ve şu anda içinde bulunduğumuz kaygı ve endişeye son vermek için Her Şey Çok Güzel Oluncaya dek çok çalışacağımızı belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Gaziantep’li hemşerilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor; Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.