Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramlar yardımlaşma ve dayanışmadır

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın daha fazla hissedildiği günler olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 05:11
Kaynak: İHA
Bayramlar yardımlaşma ve dayanışmadır

Altunkaya, yayımladığı mesajda, Ramazan ayının ardından bayrama kavuşan İslam aleminin bayram sevincinin daim olmasını temenni etti.

Altunkaya, bayramların dargınların barıştığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en sıcak hissedildiği günler olduğuna vurgu yaptı. Ramazan ayında başlayan ve bayramda da devam edecek kardeşlik ve dostlukların devam etmesini isteyen Altunkaya, "Bayramlar, Allah'ın bize lütfu olduğu gibi birlik ve beraberlimizin pekiştiği günlerdir" ifadelerini kullandı.

Sevinç ve mutluluğun paylaşılması için memleketlerine giden sürücülerden dikkatli olmalarını isteyen Altunkaya, "Sürücü kardeşlerimizden ricam, bayram evlerinin cenaze evlerine dönüşmemesi için dikkatli bir şekilde yol almalarıdır. Bayram hepimizin için önemli bir fırsat olup kenetlenmemiz ve güçlenmemiz için bu fırsatı iyi değerlendireceğimizi umuyorum. Bu vesileyle İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.