Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEYKENT SEMT SAHASI İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent semt sahasının inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 04:08
Kaynak: İHA
BEYKENT SEMT SAHASI İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, semt sahasının hızlı bir şekilde tamamlanarak, Türk futbolu ve Gaziantep futboluna kazandırılacağını söyledi.

Spora ve sporcuya büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’ne bir adet spor sahası daha kazandırıyor. 12 bin metrekare alan üzerine kurulan futbol sahası inşaatı hızla ilerliyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen futbol sahasından Beykent bölgesi ve çevresindeki mahalleler yararlanacak. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediği kaydeden Başkan Fadıloğlu, sahanın kısa süre içerisinde tamamlanarak, Türk futbolu ve Gaziantep futboluna kazandırılacağını ifade etti.

ÇOK NİTELİKLİ BİR ALAN OLDU

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak amatör spora desteğimizi devam ettiriyoruz. Geçmiş dönemlerde çok fazla amatör spor müsabakalarının yapıldığı sahalarımız vardı. Şehrin çok hızlı gelişmesiyle birlikte oralar imar alanlarının içerisinde kaldı. Fakat diğer taraftan da bu ihtiyaçları gidermek adına yeni planlamalar yapıyoruz. Şu an Beykent bölgesinde bulunduğumuz noktada çok nitelikli, kapalı soyunma odalarının içerisinde bulunduğu, altında fitnes salonunun da ve tribünlü çok nitelikli bir sahayı inşallah Türk futbolu ve Gaziantep futboluna kazandırmış olacağız. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde bu bölgede de ihtiyaçtan bahsedilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in de vermiş olduğu desteklerle birlikte burada sahamızın planlamasını yaptık, inşaat çalışmalarına başladık ve inşallah en kısa sürede tamamlayarak, hizmete sunmuş olacağız. Yalnızca amatör spora destek vermek amacıyla değil, aynı zamanda buradaki okullarımızın da aktivitelerini yapabileceği çok nitelikli bir alan oldu. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.