Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİLAL ÇEKER'E NGC’DEN TAKDİR ÖDÜLÜ

İlçemize istihdam yaratan firmalardan biriside Volkan Grup. Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker'e Nizip Gazeteciler Cemiyeti tarafından takdir ödülü verildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 11:20
Kaynak: İHA
BİLAL ÇEKER'E NGC’DEN TAKDİR ÖDÜLÜ

Hayırsever kimliği ile tanınan Bilal Çeker, Nizip ilçesine çok modern bir ilköğretim okulu ve içerisinde Kuran Kursunun da yer aldığı bin 600 kişilik Bilal Çeker Camisi'ni yaptırdı. Bir çok özel ve kamu kuruluşlarına önemli katkılarda bulundu.

Nizip'te, Kurumlar Vergisinde 2001 yılından bu yana rekor sayılacak vergi rekortmenliğine imza attı.

Sporda sponsorluğu Gaziantep'e sevdirdi, yıllarca başta Gaziantep spor olmak üzere, Büyükşehir Belediye, Basketbol, Şahinbey veleybol takımı, Nizip çim hokeyi, Nizip spor, güreş takımı, engelliler ve daha birçok spor aktivitelerine yardım ve sponsorluk etti. Gaziantep'te en iyi sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Ekonomik krizin tüketici güvenini zedelediği dönemlerde bile bu ve benzeri projeler ile diğer şirketleri, sosyal ve çevresel sorumluluğun artırılması konusunda cesaretlendirdi.

Kültür ve sanatın bir toplumun gelişiminde en önemli unsurlardan biri olduğu vurgulanarak, çeşitli kültür ve sanat etkinliklerine destek verdi. Dönemin Bakanlarından takdir ve teşekkür ödülleri aldı. Nizip'te her iyi yapılan işe destek oldu omuz verdi. Firmaları, Nizip'in istihdamına sürekli ve kesintisiz destek verdi.

Nizip Gazeteciler Cemiyeti olarak Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çekeri tüm bu başarılarından ve Nizip'e yapmış olduğu katkılarından dolayı ekibiyle kutluyor Memleketimizde böyle değerlerin artmasını temenni ediyoruz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.