Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birbirimize sahip çıkmalıyız

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantep’teki terör saldırısıyla ilgili olarak, “Bunun profesyonel dünyadaki büyük güçlerin oyunu olduğunu artık çocuk dahi anlıyor. Bizim bundan sonra birbirimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 21:40
Kaynak: İHA
Birbirimize sahip çıkmalıyız

Gençlerbirliği maçı sonrasında Gaziantepspor Başkanı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçı konuşmak istemediğini belirten Başkan Kızıl, sözlerine şöyle devam etti:

“Gaziantep’te yaşanan vahşet olayından bahsetmek istiyorum. Gerçekten şu anda bütün dünya tarafından ülkemiz üzerine her türlü ayak oyunu oynamaktadır. Rengi, şekli ne olursa olsun, hepimiz tek yürek olmamız lazım. Hepimiz aynı kıbleye, aynı inanca, aynı peygambere inanan; aynı örf, aynı gelenekten gelen kardeşleriz. Biz başka ülkelere, milletlere benzemeyiz. Bu zor günlerde herkesin birbirini üzmeden tek yürek olması, sırt sırta vermesi lazım. Gaziantep’te yaşanan bu olay dünyada eşi benzeri olmayan vahşetlerden birisidir. Özellikle bu olayın Gaziantep’te yaşayan insanları karşı karşıya getirmek için, insanları zor durumda bırakmak için yapılan bir harekettir. Gaziantep sağduyulu bir şehir. Her çeşit insan içimize girebilir. Bunun profesyonel dünyadaki büyük güçlerin oyunu olduğunu artık çocuk dahi anlıyor. Bizim bundan sonra birbirimize sahip çıkmamız lazım."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.