Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik Vakfı’ndan Ankara'ya çıkarma

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan, Ankara'ya çıkarma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 14:12
Kaynak: İHA
Birlik Vakfı’ndan Ankara'ya çıkarma

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Ankara'ya giden Aslan, TBMM Başkanını ziyaretinden sonra Beştepe'de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve TBMM Genel Kurulu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'a ve 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Aslan gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Canan Candemir Çelik, Nejat Koçer ve Mehmet Erdoğan ile bir araya gelerek gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan, katıldığı panel sonrası, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile, Gaziantep ve Birlik Vakfı projeleri üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRLİK VAKFINA TAM NOT

Ziyarette Birlik Vakfı'nın çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Gaziantep milletvekilleri, Birlik Vakfının ve Mehmet Fatih Aslan'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Birlik Vakfı’nın özellikle toplumu bilinçlendirmeye yönelik hayata geçirilen projelerinin başarısının son derece önemli olduğuna dikkat çektiler. Milletvekilleri Birlik Vakfının hizmetlerine her zaman destek olacaklarını ve Başkan Mehmet Fatih Aslan'ın arkasında olduklarını ifade ettiler.

Aslan ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanımıza, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve TBMM Genel Kurulu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'a, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül beyefendi ile birlikte Gaziantep'imizin çalışkan, gece gündüz bilmeden soluksuz bir şekilde milletinin onlara yüklemiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmek için gayret gösteren milletvekillerimiz, Canan Candemir Çelik'e, Nejat Koçer'e ve Mehmet Erdoğan'a bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Yoğun çalışmaları arasında bizleri kabul edip ilgilenen bürokratlarımıza saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.