Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölge şampiyonasından 19 madalya ile döndüler

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı, Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 yaş ulusal gelişim projesi müsabakalarında toplamda 19 madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 09:49
Kaynak: İHA
Bölge şampiyonasından 19 madalya ile döndüler

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) 2019 yılı planlı faaliyet programında yer alan 11-12 yaş yüzme gelişim projesi yarışmaları 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Kayseri Gençlik ve Spor Hizmetleri Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. TYF tarafından belirlenmiş olan baraj derecelerini geçen, 6 farklı grupta eş zamanlı gerçekleşen Akdeniz, İç Anadolu , Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinin katılım gösterdiği ve toplamda 245 sporcunun katıldığı 11-12 yaş yüzme gelişim projesi yarışmalarına Gazi şehri temsilen kulvarlarda yerini alan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 14 kız ve 20 erkek sporcu ile mücadele ettiği yarışlarda 7 altın, 7 gümüş, 5 bronz madalya kazanarak yeşil-siyahlı kulübün su sporlarındaki başarı karnesine bir yenisini daha ekledi.

GRUP YARIŞMALARINDA KULVARLARDAN ÇIKAN SONUÇ MUTLU ETTİ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımının 11-12 yaş yüzme gelişim projesi yarışmalarında elde ettikleri başarıyı değerlendiren Alleben Yüzme Havuzları Koordinatörü Cengiz Bingül, grup yarışmalarında elde edilen sonuçların teknik ekibi mutlu ettiğini kaydetti. Bingül, şunları söyledi:

"Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) 2019 yılı planlı faaliyet programında yer alan 11-12 yaş yüzme gelişim projesi yarışmalarını başarıyla tamamlayan sporcularımızı ve teknik ekibi gönülden tebrik ediyorum. Sporcularımızın elde ettiği başarılar teknik ekibimizi mutlu etti. Alleben Yüzme Havuzlarında spor yaşamını sürdüren tüm müsabık sporcularımızın ve takımlarımızın önemli hedefleri var. Her geçen gün bu hedeflere ulaşmanın ve hedeflerimize ve hayallerimize yenilerini eklemenin de büyük sevincini yaşıyoruz. Katkı ve desteklerini esirgemeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.