Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BRİKETÇİLER SİTESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şehitkamil Belediyesi, Britekçiler Sitesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt serim çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfalt serim çalışmaları memnuniyetle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2021 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 22:51
Kaynak: İHA
BRİKETÇİLER SİTESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çeşitli meslek kuruluşlarının nitelikli alanlarda üretim faaliyetlerini gerçekleştirebilmelerine olanak sunmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Briketçiler Sitesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda kapsamlı asfalt serim çalışması başlattı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak. Yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Briketçiler, Mermerciler, Karocular Sanayi Sitesi Başkanı Halil Çelik, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ALT YAPISI TAMAMLANAN YOLLARIMIZ ASFALTLANMAYA BAŞLANDI

Yürütülen çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür eden Briketçiler, Mermerciler, Karocular Sanayi Sitesi Başkanı Halil Çelik, “Briketçiler Sitemiz, Şehitkamil Belediyemiz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyemizin birlikte oluşturdukları yeni bir imar alanı. Şehrin içerisindeki gürültü ve pis görüntüyü ortadan kaldırmak adına buraya taşınarak, bir nebze de olsa şehrimizin temiz nefes alması sağlandı. Yollarımız, imara açıldı ve esnaflarımız buraya taşınmaya başlandı. Şu an altyapısı tamamlanan yollarımız, Şehitkamil Belediyemiz tarafından asfaltlanmaya başlandı. Bu konuda Başkanımıza ve ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.