Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 12'NCİ BAŞKANLIK TURNUVASI BAŞLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12'nci Başkanlık Turnuvası, İnayet Topçuoğlu Hastanesi'yle Ulaşım Daire Başkanlığı arasında yapılan futbol maçıyla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:39
Kaynak: İHA
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 12'NCİ BAŞKANLIK TURNUVASI BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nca düzenlenen 12'nci Başkanlık Turnuvası'nın başlama düdüğünü, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu çaldı. Personeller arası dayanışma duygusunu artırmak amacıyla düzenlenen turnuvanın ilk maçında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verildi.

EFİLOĞLU: BASKETBOL, VOLEYBOL VE MASA TENİSİ DE YER ALACAK

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, 12'nci Başkanlık Turnuvası'nda birimler arasındaki iletişimi geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek, temel amaçlarının ise personeller arasındaki sinerjiyi arttırmak olduğuna dikkati çekti.

12'nci Başkanlık Turnuvası'nın içerisinde futbolun yanında basketbol, voleybol ve masa tenisinin de yer alacağını belirten Efiloğlu, "Bu alanlarda birimlerimizde bulunan personellerimizle güzel müsabakalar yapacağımızı düşünüyoruz. Turnuva serimize futbolla başlıyoruz. 17 takımımız müracaat etti. 4 grubumuz mevcut. Toplamda ise 36 takımımız turnuvalarda yer alacak" diye konuştu.

GAZİULAŞ personellerinden Hakan Göktan, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği turnuva için burada toplandık. Umarım, güzel bir dayanışma içerisinde turnuvayı tamamlarız. İlk hedefimiz tabi ki turnuvaya galibiyetle başlamak. Kazanmanın haricinde de güzel bir sosyal dayanışmaya ortaklık yapıyoruz. Monotonluk az da olsa ortadan kalkıyor. İnsanlar kaynaşıyor. Turnuva hayatımızın bir bölümüne varlığıyla renk katıyor. Başkan Fatma Şahin'e ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İnayet Topçuoğlu Hastanesi'nde Anestezi teknikeri olan Ahmet Serdar Garın ise, çok güzel bir spor tesisine sahip olduklarını belirterek, bu turnuvanın oluşumunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan turnuvanın açış maçında Ulaşım Daire Başkanlığı, İnayet Topçuoğlu Hastanesi'ni 5-2'lik skorla mağlup etti. İtfaiye, GASKİ İçme Suyu'nu 2-1 yendi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'nı 6-0 yenmeyi başardı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.