Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir, öğrencileri doğayla buluşturuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince, ''Geleceğe Doğada Hazırlanıyoruz'' projesi kapsamında öğrenciler, doğa sporlarıyla buluşturulacak, sınav öncesi derslere motive edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:35
Kaynak: İHA
Büyükşehir, öğrencileri doğayla buluşturuyor

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’ndeki etkinlikte; öğrencilerin derslerinde başarı sağlamaları için sosyal bir aktivite gerçekleştirilecek.

Kırsal semtler başta olmak üzere 5 yaşından büyük herkesin özgüven kazanması amacıyla mental ve fiziksel yönden eğitici etkinliğin hayata geçirilmesini sağlayan projede; Temel Yeterlilik Testi ve Alan Yeterlilik Testi sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmaları için bir etkinlik düzenlenecek. Öğrencilerin ders çalışmalarına ara vermeden; doğa aktiviteleri, etütler ve soru çözümleri yapılacak.

Etkinlik, öğrencilerin farklı ortamda sınava hazırlanarak, aynı anda moral depolamalarına yardımcı olma amacı taşıyacağı belirtildi, 10 Nisan 2020 yılına kadar sürecek etkinlikte, 1000 öğrenciye ulaşılması hedeflenecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.