Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir, ramazanla birlikte yardımlaşmayı hızlandırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı ile beraber yardımlaşmada farkındalık yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2020 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:09
Kaynak: İHA
Büyükşehir, ramazanla birlikte yardımlaşmayı hızlandırdı

Yeni tip Corona Virüs (COVİD-19) Salgını’na karşı alınan tedbirler kapsamında evden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda bin 500 aileye sıcak yemek ve ihtiyaç sahiplerine 65 bin adet gıda paketi yardımı dağıtımına başladı.

Corona Virüs Salgını sonrası verilen ulusal mücadelede Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın aldığı tedbirlerle birlikte durumu olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için Gazi şehirde tam bir “Gönül Seferberliği” başladı. İçişleri Bakanlığı’nın “Koronavirüs ile Mücadelede Ramazan Ayı Tedbirleri” başlığıyla yayınladığı genelgeyle beraber iftar çadırı kurumunun yapılmayacağının belirtilmesiyle harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği’nin öncülüğünde tespit edilen ve öncelikli dışarı çıkması kısıtlanan yaşlılar başta olmak üzere bin 500 aileye iftarlık sıcak yemek dağıtımı yapmaya başladı. Öte yandan Büyükşehir tarafından ihtiyaç sahiplerine destek vermek için harekete geçen ekipler hazırladıkları 65 bin gıda paketinin dağıtımını Ramazan Ayı boyunca yapacak.

Ramazan Ayı süresince yardımlarına devam edecek Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği öncülüğünde bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla Corona Virüs Salgını’na karşı verilen mücadelede yardıma ihtiyacı olanlara, sosyal yardımlarıyla yanında olmaya devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.