Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den asfaltlama çalışması

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeni asfalt çalışmalarına başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe Şehitkamil bölgesinde son 3 yıl içinde 143 kilometre sıcak asfalt yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 00:40
Kaynak: İHA
Büyükşehir’den asfaltlama çalışması

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Taşra ilçe ve köylerin yanı sıra yeni kurulan yerleşim birimlerinin yeni yol ve asfalt çalışmalarını da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerin de asflatlarını aksatmıyor.

Bu doğrultuda Şehitkamil bölgesinde yeni mahalle olan Çamlıtepe, Gaziler, Beykent, Humanız, Sacır, Osmangazi, 15 Temmuz, Göktürk, Sancaktepe, Yukarı Beylerbeyi, Alpaslan, Fıstıklı mahallerinin yanı sıra eskiyen ve yıpranan caddde ile sokaklarda yeni asfalt çalışmaları yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarında; son 3 yıl içerisinde Şehitkamil bölgesinde 143 kilometre yolda 384 bin 834 ton sıcak asfalt kullanırken, 198 bin 262 ton da sıcak asfalt yaması yapıldı. Fen İşleri ekipleri, 153 kilometre sathi kaplama asfaltı yaparken, toplamda 296 kilo metre yol asfaltını gerçekleştirdi.

Yine ekipler, Şehitkamil bölgesinde 52 kilometre imarlı yol yapıp asfaltını gerçekleştirirken, 73 kilo metrede ise imarlı yol çalışması devam ediyor.

Büyükşehir ekipleri, yeni bahar mevsiminde asfaltlama çalışmalarının hız kazandığını ifade ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.