Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'den konser

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Musikisi Korosu'nun yeni yıl özel konseri, konuk sanatçılar Canan Sezgin ve Yahya Geylan'ın katılımıyla Büyükşehir Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:51
Kaynak: İHA
Büyükşehir'den konser

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Musikisi Korosu, milli kültürün zenginliklerinden olan Türk Musikisi'ne, sahip çıktı. Bu bağlamda düzenlenen konserlerle Türk Musikisi'nin en güzel eserleri icra edilerek yaşatıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Musikisi Koro Şefi Muhtar Küçükkömürcü tarafından yönetilen ve iki bölümden oluşan konser programı dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Konserin birinci bölümünde Hicazkar faslı on dört eser icra edildi. İkinci bölümde ise, Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısı Canan Sezgin Geylan'la yurt içi ve yurtdışında birçok konsere katılan Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısı Yahya Geylan, en güzel eserleri seslendirdi.

"Beraber ve Solo" olmak üzere şarkıların icra edildiği konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay tarafından Koro Şefi Muhtar Küçükkömürcü ve konuk sanatçılara çiçek takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.