Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'den tenis kompleksi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım ayında yapımına başlanan tenis kompleksi inşaat çalışmaları, tüm hızıyla ilerliyor. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan Büyükşehir, yepyeni bir spor kompleksini hizmete sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:13
Kaynak: İHA
Büyükşehir'den tenis kompleksi

Yaklaşık 750 bin gencin yaşadığı Gazi şehir, sanayi, kültürel ve gastronomi kimliğine, "Gençlik Kenti" unvanını ekleyecek. Spor tesisi sayısını arttırarak gençler için yeni alanlar açan Büyükşehir Belediyesi, modern bir tenis kompleksini şehrin envanterine yazmaya hazırlanıyor.

"Genç potansiyelden yararlanamazsak tüm Dünya'da sorun alanı olarak görülen uyuşturucu, sigara, alkol ve şiddetle uğraşmak zorunda kalırız" diyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatı doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı, tenis kompleksi inşaat çalışmalarını tamamlayarak, önümüzdeki aylarda modern bir spor alanını hizmete alacak.

Primemall Alışveriş Merkezi'nin arkasında 2 bin 500 metrekare alana tenis kompleksi kuracak olan Büyükşehir, inşaatına devam ettiği komplekste 6 adet açık tenis kordu, bir adet duvar tenisi kordu, 2'şer adet oyun ve fitness alanı, koşu yolu, dinlenme alanı, kafeterya ve süs havuzu yer alacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.