Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’in rakipleri belli oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi fikstürü çekildi. Büyükşehir Gaziantepspor ilk maçını kendi evinde Bağcılar Belediyesi ile oynuyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 00:24
Kaynak: İHA
Büyükşehir’in rakipleri belli oldu

Geçen sezon ligde önemli bir başarıya imza atarak adını Süper Lige yazdıran Büyükşehir Gaziantepspor, bu sezon Süper Ligde mücadele edecek. 29-30 Ekim tarihlerinde start alacak olan lig öncesi çekilen çekin fikstürde Büyükşehir Gaziantepspor’un rakipleri belli oldu.

Gerçekleşen fikstür çekimine, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Büyükşehir Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanları Abdülkadir Gözegir ve Abdullah Öğücü, federasyon yönetim kurulu üyeleri, MHK üyeleri, teknik kurul üyeleri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileyen ve Büyükşehir Gaziantepspor adına fikstür çeken Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, “Sonuçta tüm takımlar bir birleriyle maç yapacaklar. Fikstürün iyisi ya da kötüsü olmaz. Önemli olan sezonun centilmenlik içerisinde, kazasız belasız geçmesi” dedi.

Organizasyonun Gaziantep’e yapılmasının da oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, “Bu güzel organizasyonun Gaziantep’te yapılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Ev sahibi olarak kulüp temsilcilerini Gaziantep’te ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Büyükşehir Gaziantepspor, geçen sezon son maçını Bağcılar Belediyesi ile oynamıştı. Şimdi yeni sezonun ilk maçını da Bağcılar Belediyesi ile oynayacak. Her iki takıma, ayrıca tüm kulüplere başarılar diliyor, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR’UN FİKSTÜRÜ

 

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR-BAĞCILAR BLD.

BEŞİKTAŞ- BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR-GALATASARAY

ENGELLİ YILDIZLAR-BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR-KARABÜK

İZMİR BŞB.-BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR-MELEKGAZİ BLD.

BALIKESİR BŞB.-BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR

YALOVA BLD.-BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR-TSK REHABİLİTASYON

ŞANLIURFA BŞB.- BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.