Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağdaş Atılım'da "Çanakkale" coşkusu

Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü Gaziantep Çağdaş Atılım Ortaokulunda düzenlenen etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:09
Kaynak: İHA
Çağdaş Atılım'da "Çanakkale" coşkusu

Tarihte eşine az rastlanabilecek bir kahramanlık destanı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programına okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve okul korosu tarafından şarkılar söylendi. Törene katılanlar hem eğlendi hem de duygu dolu anlar yaşadı. Etkinlikler kapsamında törene katılanlar Çanakkale Türküsünü birlikte söylerken, duygu ve coşku seli yaşandı.

Gaziantep Özel Çağdaş Atılım Ortaokulu Müdürü Fikret Subaşı, Çanakkale Zaferi'nin tarihin akışını değiştiren çok önemli bir zafer olduğunu belirterek, "Çanakkale, milletimizin vatan ve millet sevgisi ile özgürlüğüne verdiği önemin bir göstergesidir. 103 Yıl önce ecdadımızın Çanakkale'de yazdığı destanı gelecek nesillere doğru bir şekilde anlatmak ve Çanakkale ruhunu sonsuza dek yansıtmak hepimizin görevi olmalıdır" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.