Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağkuyu sosyal tesisinde sona yaklaşıldı

Şehitkamil Belediyesi, Çağkuyu Mahallesi’nde yaptığı sosyal tesisin kaba inşaatını tamamladı. Çağkuyu’nda yaşanan taziye yeri sıkıntısı, sosyal tesisin tamamlanmasıyla çözüme kavuşturulmuş olacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:43
Kaynak: İHA
Çağkuyu sosyal tesisinde sona yaklaşıldı

Yaptığı sosyal tesislerle ilçe halkının hayatını değiştiren Şehitkamil Belediyesi, ilçedeki sosyal tesis sayısına bir yenisini daha önümüzdeki günlerde ekleyecek. Çağkuyu Mahallesi’nde kısa süre önce temeli atılan sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak sosyal tesisin en büyük avantajı ise taziye evi konusunda olacak. Yaz aylarında aşırı sıcaklardan, kış aylarında ise aşırı soğuklardan etkilenerek taziye ziyaretlerini ağırlamak zorunda kalan mahalle sakinleri, sosyal tesisin hizmete açılmasıyla bu sıkıntılardan tamamen kurtulacak.

SOSYAL TESİS, VATANDAŞLARIMIZA ÇOK BÜYÜK BİR FAYDA SAĞLAYACAKTIR

Sağlanan hizmetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Çağkuyu Mahalle Muhtarı Garip Özdemir, tamamlanacak sosyal tesisin mahalleye çok yönlü fayda sağlayacağını dile getirdi. Belediye tarafından sağlanan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu kaydeden Muhtar Özdemir, şunları söyledi:

“Mahallemizde sosyal tesis inşaatının temeli kısa süre önce atıldı ve çalışmalar şu an hızla devam ediyor. Köyümüzde maddi durumu iyi olmayan aileler var. Taziye durumlarında halk büyük sıkıntı yaşıyordu. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla beraber bu sıkıntı giderilmiş olacak. Yapılan sosyal tesis, vatandaşlarımıza çok büyük bir fayda sağlayacaktır. Taziye evi bay-bayan bölümünden oluşacak. Şehitkamil Belediyemiz sağ olsun köy-mahalle ayrımı yapmadan hizmet veriyor. Her türlü talebimiz Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılanıyor. Benim muhtar olarak sabit bir yerim yoktu. Ancak yapılan sosyal tesisin içinde bana ait bir oda olacak. Mahalleli bana daha kolay ulaşacak. Biz de daha kaliteli bir hizmet vereceğiz. Hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ederim.”

SOSYAL TESİSİMİZ YAPILINCA BİR SIKINTIMIZ KALMAYACAK

Sosyal tesis yapımıyla ilgili değerlendirmede bulunan mahalle sakini Halil Kaya, “Şehitkamil Belediyemiz, mahallemizde bir sosyal tesis yapmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmadan çok memnun olduk. Önceki dönemlerde bizim özellikle taziye yeri konusunda sıkıntılarımız vardı. Sosyal tesisimiz yapılınca bir sıkıntımız kalmayacak. Mahallemizde güzel bir hizmet olacak. Vatandaşımız rahat bir şekilde sosyal tesisimizi kullanacak. Gelen misafirlerini burada ağırlayacak. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.