Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CAHİDE'den Gaziantep İtfaiyesi'ne teşekkür

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2019 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2023 11:49
Kaynak: İHA
CAHİDE'den Gaziantep İtfaiyesi'ne teşekkür

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE)yönetimi, itfaiyenin sokak hayvanları konusunda kendilerine verdiği desteklerden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz'ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Gaziantep'te 10 gün önce tonlarca ağırlıktaki tren raylarının arasına sıkışan 4 yavru köpeği kurtarmak için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama-kurtarma ekibinden yardım istemiş, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yavru köpekleri iş makineleri yardımıyla büyük uğraşlar sonucu, tam 2 saatlik çalışmanın ardından kurtarmıştı.

Olayın ardından Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Av. Cengiz Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Cemal Güneş Tosun ve veteriner hekim Esra Taşkın itfaiyenin sokak hayvanları konusunda kendilerine verdiği desteklerden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz'ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Cahide Başkan Yardımcısı Dr. Av. Cengiz Bayram; "Canlı Hayatını İyileştirme Derneği olarak yardıma ihtiyacı olan sokaktaki dostlarımız için 7 gün 24 saat derneğimize gelen her ihbara yetişmeye çalışıyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi. İtfaiye erleri son olarak 10 gün önce yardım isteğimiz üzerine tonlarca ağırlıktaki tren raylarının arasına sıkışan 4 yavru köpeği kurtarmak için 2 saatlik bir çalışma yaptı. Bizler de, can dostlarımıza yardım konusunda bize hep destek verdikleri için onlara teşekkür etmek istedik."dedi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz da," Hayvanlar bize Allah'ın emanetidir. Onları korumak sadece inancımızın değil, insanlığımızın da gereğidir. Canlı Hayatını İyileştirme Derneği bu konuda büyük bir görev üstlenmiş. Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmaları takdir ediyoruz. Yaralı ve bakıma muhtaç her hayvan için biz de hem CAHİDE'nin yardım isteği, hem de vatandaşlarımızın ihbarı üzerine elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.