Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale zaferi yeşil sahada kutlandı

Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 3. Geleneksel Çanakkale Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası, 44 farklı okul takımından 660 sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 15:46
Kaynak: İHA
Çanakkale zaferi yeşil sahada kutlandı

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliği içerisinde organize ettiği 3. Geleneksel Çanakkale Şehitlerini Anma Futbol Turnuvasında şampiyon, yeşil sahada oynanan 94 müsabakanın ardından belli oldu. Şehitkamil Belediyesi Gazikent Stadyumunda gerçekleştirilen organizasyon, 44 farklı okul takımından 660 sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Şampiyonanın final maçının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Kemal Karaoğlan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Uğur Duyar ve Ayhan Alkan ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Erkan Çolak dereceye giren takımları yalnız bırakmadı.

ŞEHİTİMİZİN ACISINI YAŞIYORUZ

Şampiyonanın ödül töreninde konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde hain teröristlerle girilen çatışmada şahadet şerbeti için Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın acısını derinden yaşadıklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, “Acılıyız, ancak her zaman olduğu gibi millet olarak dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Şehidimiz Fuat Oğuzcan’ın acısını derinden yaşıyoruz. Ancak her zaman olduğu gibi millet olarak dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Bu gün sporcularımızla birlikte Çanakkale Şehitlerimizi andığımız turnuvanın ödül töreninde birlikteyiz. Onların yeşil sahada barış ve kardeşlik içinde çizdikleri tablo, bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. 44 farklı okul takımımızın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada emeği geçen herkesi kutluyorum. Paydaş kurumlarımızla resmi günler ansına düzenlediğimiz sportif organizasyonlara 18 Mart Çanakkale Zaferini de ekledik. Bundan sonraki süreçte de buna benzer sportif organizasyonlarımız devam edecek.”

DERCEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜL YAĞMURU

Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 3. Geleneksel Çanakkale Şehitlerini Anma Futbol Turnuvasında dereceye giren okul futbol takımlarına Şehitkamil Belediyesi ödül yağdırdı. Altın kramponların branşa özgü sportif malzemelerle ödüllendirildiği organizasyonda, küçük futbolcular, şampiyonluk sevincini Başkan Fadıloğlu ile paylaşarak taçlandırdı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.