Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Candemir ve Tahmazoğlu, esnafı ziyaret etti

Gaziantep Ak Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent esnafına referandum sürecini ve yeni anayasa değişikliğini anlattılar.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:48
Kaynak: İHA
Candemir ve Tahmazoğlu, esnafı ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Gaziantep Ak Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Ak Parti Şahinbey İlçe teşkilatıyla birlikte Akkent esnafını ziyaret etti. Esnafın işyerlerine tek tek girerek onlarla sohbet eden kafile vatandaşların Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili sorularına cevap verdi.

“GÜÇLÜ BİR EVETLE ÇIKACAĞIZ”

Gaziantep Ak Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik, referandumdan çıkacak Evet oyunun Avrupa’ya ve Dünyaya verilecek en güzel cevap olacağını belirterek, “Vatandaşımızın çok büyük ilgi ve alakasıyla karşılaşıyoruz. Vatandaş gündemi çok yakından takip ediyor. Anayasa değişikliği süreci milletin terazisinden güçlü bir Evet’le çıkacak. Çünkü bu güçlü Evet aynı zamanda 15 Temmuzunda bir cevabı olacak” dedi.

"ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN HERKES EVET DİYOR"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, saha gezilerin de vatandaşların olumlu anlamda teveccühüyle karşılandıklarını belirterek, “Milletvekilimiz Canan Candemir Çelik ile birlikte esnafımızı ziyaret ettik. 16 Nisanda yapılacak olan referandumda vatandaşlarımızın desteğini istedik. Bu ziyaretlerimizde gördük ki vatandaşlarımız meseleyi çok iyi anlamış ve büyük bir destekle Evet oylarını vereceklerini beyan ediyorlar. Ülkemizin büyümesi, gelişmesi, ekonomi ve siyasi istikrar için herkes Evet diyor bizde bu konuda vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.