Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Canlı Cerrahi" sempozyumuna Göznuru damgası

Türk Oftalmoloji Derneği’nin (TOD) 3. Canlı Cerrahi Sempozyumu İstanbul'da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 11:37
Kaynak: İHA
"Canlı Cerrahi" sempozyumuna Göznuru damgası

 Wyndham Grand Levent İstanbul Otel Kongre merkezinde yapılan Canlı Cerrahi Sempozyumu’nda Göznuru Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Cem Öztürkmen, göz içi mercek tedavisi ile ilgi tecrübelerini hekimlerle paylaştı.

CERRAH UYGULAMALAR CANLI OLARAK YAYINLANDI

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Ameliyathanesinde yapılan cerrahi uygulamalar canlı ve eş zamanlı olarak kongre merkezine uydu aracılığı ile aktarıldı. 40 doktorun canlı olarak ameliyat gerçekleştirdiği sempozyumda Göznuru Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Cem Öztürkmen, ülkemizde ve Avrupa’da eş zamanda kullanıma sunulan uzak ve orta mesafede görme kalitesi sağlayan monofokal asferik göz içi merceği eyhance ile ilgi ilk sonuçları göz hekimleri ile paylaştı.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ GÖZNURU HASTANESİ’NDE UYGULANDI

Oturumda panelist olarak konuşan Öztürkmen, yapmış olduğu bu uygulama neticesinde hasta memnuniyetinin yüksek olduğunu ve akıllı merceğin uygun olmadığı hastalarda günlük işlerin gözlüğe bağlı olmadan sürdürülmesinde etkin olduğunu vurguladı. Bu teknolojinin Türkiye’de ilk kez Göznuru Göz Hastanesi’nde uygulandığını belirten Öztürkmen, yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceklerini ifade etti. Yaklaşık 300 göz hekimi tarafından izlenen panel ülke çapında ciddi yankı buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.