Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik başvurusu yaptı

Hayırsever işadamı Ahmet Çelik, 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem milletvekilliği Aday Adaylığı resmi başvurusunu AK Parti il Başkanlığına yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 00:07
Kaynak: İHA
Çelik başvurusu yaptı

Asçelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Yeni Dünya Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi, MÜSİAD Gaziantep Şubesi Başkan Yardımcısı, Eğitimci ve İşadamı Ahmet Çelik, Ak Parti İl Başkanlığına yoğun kalabalık altında tezarühatlar eşliğinde Milletvekili Aday adaylığını açıkladı. Çelik, “Çıktığımız bu kutsal yolculukta Allah yardımcımız olsun.

Uzun süreden beri Ak Parti Teşkilatı başta olmak üzere halka ve hakka hizmet eden, Ahmet Çelik, halkın içinden gelen mütevazi, Hayırseverliği ve dürüstlüğü ile tanınan iş hayatında da büyük başarılar elde eden eğitim ve iş hayatı, STK’larda bilgi ve birikimlerini siyasi alandan da ülkesine, iline ve partisine hizmet edeceğini söyledi.

“BU SEÇİM FARKLI OLACAK”

Bu seçim diğer seçimlerden çok daha farklı bir seçim olacak. Dış güçler içerdeki taşeronları kullanaraktan Cumhurbaşkanımızın önünü kesmek için nasıl çalışıyorlarsa biz onların iki katı çalışarak ev ev, kapı kapı dolaşarak, ümmetin umudu olan Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 24 Haziran’da inşallah ilk turda rekor bir oy farkıyla Başkan yapacağız. Bizde Allahın izniyle davamıza ve milletimize hizmet yolunda Milletvekili olmak için aday adayı olduk. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin. Sevgili Gaziantepli hemşehrilerimizin destek ve dualarını bekleriz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.