Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeliktürk öğrencilerle buluştu

Gaziantep Lisesinde düzenlenen kariyer günlerine konuşmacı olarak katılan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk mesleğin inceliklerini ve tecrübelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:44
Kaynak: İHA
Çeliktürk öğrencilerle buluştu

24 yıl önce mezun olduğu okulunda konuşmacı olarak bulunmasının kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirterek sınava girecek öğrenciler için bir yol haritası çizmeye çalıştıklarını söyledi.

Gaziantep Lisesi Rıdvan Fadıloğlu konferans salonunda yapılan söyleşiye katılan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk üniversite sınavına girecek öğrencilere okul tercihleri konusunda tavsiyelerde bulunurken inşaat mühendisliği mesleğinin inceliklerini ve önemini anlattı. Çeliktürk "24 yıl önce mezun olduğum okul olan Gaziantep Lisesi Kariyer Günleri kapsamında üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencileriyle inşaat mühendisliğini konuştuk. Mesleğimizin inceliklerini ve tecrübelerimiz aktardık. Mühendislik okumak isteyen öğrencilerimizin neden bu mesleği seçmeleri gerektiğini anlattık. Bu organizasyonu yapan ve bizi öğrencilerle buluşturan Okul müdürümüze ve Gaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği başkanı Emin İnce'ye teşekkür ederim "

Toplantıdan sonra Okul Müdürü Mehmet Kürşat Hamurlu Gökhan Çeliktürk'e bir teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.