Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeliktürk'ten 30 Ağustos kutlaması

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm milletimizin bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 13:44
Kaynak: İHA
Çeliktürk'ten 30 Ağustos kutlaması

Türk ordusunun kendisinden kat kat güçlü işgalci ordulara karşı kazandığı Büyük Taarruzun, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan İMO Şube Başkanı Çeliktürk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Şanlı tarihimiz imkansız denilebilecek zaferlerle doludur. Kurtuluş Savaşı ve Büyük Taarruz da bu şanlı zaferlerin en önemlileri arasında yer almaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında kazanılan Büyük Taarruz, milletimizin vatan ve bağımsızlık aşkını, ordumuzun da cesaret ve kahramanlığını göstermesi açısından son derece önemlidir. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, başta büyük komutan ve devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.