Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘CHP’den, ‘Çalıştay’a emeği geçenlere teşekkür

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, 18-20 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilen Belediye Başkanları Çalıştayı’nda emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:25
Kaynak: İHA
‘CHP’den, ‘Çalıştay’a emeği geçenlere teşekkür

Yazılı bir açıklama yapan Uçar; Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun’a, katılım sağlayan diğer genel başkan yardımcılarına, milletvekillerine ve Türkiye’nin dört bir yanından Gaziantep’e gelerek halkın umutlarını yeşerten tüm belediye başkanlarına, onları bağrına basan Gazianteplilere şükranlarını sunduğunu kaydetti.

“İKTİDARA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Uçar, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanlarımız şehrimizin her noktasında büyük bir ilgi ve coşku ile karşılandı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarımıza Gaziantepli vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi, iktidar yolunun açıldığını bizlere işaret etti. Bizler; CHP İl Örgütü olarak bu ateşi büyüterek iktidar yolunda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. 18 Haziran 2021 Cuma günü Gaziantep’te başlatılan ve iktidara yürüyüşümüzü ateşleyen Belediye Başkanları Çalıştayı’nın alan çalışmalarında yerini alan; başta Belediye Başkanlarımız olmak üzere, katkı sağlayan tüm örgütümüze, alanlarda bizleri sevgiyle karşılayan Gazianteplilere, güvenliği sağlayan emniyet mensuplarına, ulusal ve yerel basında bu coşkulu buluşmayı aktaran basın mensuplarına teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.