Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li KAPLAN "ŞEHİR HASTANESİ YAPIM İLE SON DURUMUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI"

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep’te yapımına başlanan şehir hastanesini yapımımın sürekli ertelenmesi ve yavaşlatılması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2022 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:10
Kaynak: İHA
CHP'li KAPLAN "ŞEHİR HASTANESİ YAPIM İLE SON DURUMUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI"

Milletvekili Kaplan, “Yaklaşık 10 yıldır yapımına devam edilen, Gaziantep’teki Şehir Hastanesi 638 bin metrekarelik alana kurulacak ve yaklaşık 1875 yatak kapasiteli bir hastane haline getirilecekti. “Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hastanesi” denilerek kamuoyunu bilgilendiren dönemin bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada, hastaneyi 3 yılda tamamlayacaklarını açıklamıştı. Gaziantep Şehir Hastanesinin 2023 yılında tamamlanarak hizmete gireceğini tüm kamuoyuna duyurmuştu.

Bugün geldiğimiz noktada Mart ayından beri hastaneye bir çivi çakılmadı. Şehir Hastanesi işini yüklenici firma tarafından askıya alındığı ve inşaatın durdurulduğu bilgilerini alıyoruz. Bu kadar emek ve para harcanarak, yıllardır tamamlanması planlanan hastane yapımı durmuş durumda. Yetkililerden somut en ufak bir açıklama dahi verilmiyor.

2023 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanan ve bir inşaat firması tarafından yapımı üstlenilen Gaziantep Şehir Hastanesi işini yüklenici firmanın inşaatı bıraktığı ve askıya aldığı iddia edilmektedir.

Geçtiğimiz Mart ayından beri tek bir çivi çakılmayan bu hastane inşaatının ne zaman biteceği yetkililer tarafından biran önce açıklanmalıdır.

Yılan hikayesine dönen şehir hastanesinin yapımı için gerekli olan çalışmalar bir an önce yapılmalı, kamuoyuna net bir bilgi verilerek vatandaşlarımız aydınlatılmalıdır” diye ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.