Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'Lİ KAPLAN'DAN GREVE GİREN SAĞLIK EMEKÇİLERİNE DESTEK

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:26
Kaynak: İHA
CHP'Lİ KAPLAN'DAN GREVE GİREN SAĞLIK EMEKÇİLERİNE DESTEK

CHP Gaziantep Milletvekili Eczacı İrfan Kaplan, sağlık emekçilerinin 2 günlük yapacağı grevi destekleyeceklerine dair yazılı bir açıklama yaparak, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sağlık emekçilerimizin haklı direnişe destek veriyor ve sonuna kadar yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz” diye ifade etti.

Milletvekili Eczacı Kaplan’ın açıklaması şöyle: “Pandemide 7/24, günlerce, haftalarca mesai yapan sağlık emekçilerinin hakları ödenmez dediniz, ödemediniz; bir kuru alkışla geçiştirdiniz. Bu da yetmedi yurtdışına giden emekçiler için "giderlerse gitsin" dediniz, en ufak bir girişimde bulunmadınız.

Şiddet gördüler, göz yumdunuz. Gerekli yasal düzenlemeleri yapmadınız. Atama yapacağız dediniz, yeterli atama yapmadınız. Maaşlarınızı iyileştireceğiz dediniz, iyileştirmediniz. Sağlık emekçilerini görmezden geldiniz, emeklerinin karşılığını vermediniz. Bugün sağlık emekçileri grevdeyse, bu beceriksiz İktidarınızın sonucudur. Sağlık emekçileri emeklerinin karşılığını ivedilikle almalıdır. Düzenlemeler bir an önce yapılmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sağlık emekçilerimizin haklı direnişe destek veriyor ve sonuna kadar yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.