Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'ye katılım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanlığında partiye katılan yeni üye için tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 08:36
Kaynak: İHA
CHP'ye katılım

Yapılan Törende İl Başkanı Hayri Sucu, CHP Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hüseyin Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. İl Başkanı Hayri Sucu parti ilçe binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, partilerine yeni katılan üyelerin doğru tercihten yana olduğunu söyledi.

Bugünün birlik günü olduğunu, bunun farkında olan vatandaşlarımızın CHP'ye katılması gerektiğini belirten Sucu, şöyle konuştu:

“Bu arkadaşlar, Türkiye'nin bütünlüğüne laik ve sosyal devlete sahip çıkmak için bizimle birlikte yürüme kararı aldı. 2019 seçimlerinde toplumsal geniş mutabakatı sağlayarak iktidar olacağız. Büyüyerek, çoğalarak yeni yol arkadaşlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Her katılan yeni üyelerimizle birlikte geleceğe dair umudumuz daha da çok tazeleniyor. Aydınlık yarınlar bizleri bekliyor, birlikte ve dayanışma içinde tüm güçlüklerin üstesinden geleceğiz. Ülkemizin son zamanlarda dış ve iç politikalarda mevcut iktidar tarafından oldukça yalnızlaştırılıp, kutuplaştırıldığını görüyoruz. Bugün birlik günü, bugün dayanışma günü, bugün safları sıklaştırma günüdür. Bugün bize katılan arkadaşlarımız başta olmak üzere herkese yürekten teşekkür ediyoruz.” diyerek yeni katılan üyelere parti rozeti taktı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.