Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’ye katılım

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Şanlıurfa Birecikli Yavuz Ailesi’nden 200 kişi CHP saflarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:08
Kaynak: İHA
CHP’ye katılım

CHP’ye geçenlere rozetlerini CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat taktı. Özpolat, farklı görüşten insanların CHP'de buluştuğunu belirterek, insanın sorunlarına odaklanan, sorun çözüldüğü zaman herkesin mutlu olduğu bir anlayıştan yola çıktıklarını söyledi.

Yerel seçimler öncesi CHP’de hareketli günler yaşanıyor. CHP Şahinbey ilçe Örgütü saha çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daha önce farklı siyasi partilere oy veren ve çalışan Şanlıurfa Birecikli olan Yavuz Ailesi’nden 200 kişi CHP saflarına katıldı.

Katılım için CHP Şahinbey ilçe Başkanlığı’nda rozet takma töreni düzenlendi. Yüzlerce partilinin katıldığı törende adeta şölen havası yaşandı. Daha önce farklı siyasi partilere oy verdiklerini ifade eden Yavuz Ailesi fertleri bundan sonra CHP saflarında mücadele edeceklerini ve 31 Mart 2019 tarihinde CHP’nin Gaziantep’te ve Türkiye genelinde iktidar olması için çalışacaklarını vurguladılar.

Rozet takam töreninde konuşan CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat da, farklı görüşten insanların CHP'de buluştuğunu belirterek, insanın sorunlarına odaklanan, sorun çözüldüğü zaman herkesin mutlu olduğu bir anlayıştan yola çıktıklarını söyledi. Özpolat, CHP olarak, bu ülkenin bütün insanlarını kucakladıklarını kaydetti.

Özpolat , "Bu ülkede yaşıyorsak, aynı havayı teneffüs ediyorsak, o insanları kucaklıyoruz. O insanların düşüncelerine, siyasi görüşlerine saygı gösteriyoruz. Türkiye'nin ve Gaziantep’in çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Sorun, sorunu çözme kapasitesine sahip olanların belli mevkilerde olmamasıdır. Sorunu çözeceğiz, çözmeye kararlıyız. O nedenle halkımızın her kesiminden destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.