Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇİFTÇİ GÜVEN TAZELEDİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep Şubesi olağan genel kurulu kayıtlı üyelerin tamamının katılımıyla yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:37
Kaynak: İHA
ÇİFTÇİ GÜVEN TAZELEDİ

Genel Kurul açılışının ardından Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığı seçimi ardından gündem maddeleri görüşüldü ve seçim yapıldı.

Yapılan seçime mevcut Başkan Alper Tunga Çiftçi tek liste ile aday olurken delegelerin tamamının oylarını alarak tekrar seçildi.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapmak için söz alan ASKON Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi Olağan Genel Kurul sonucunun şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerine başladı. Çiftçi konuşmasında ASKON ailesinin Türkiye ve Dünyada teşkilatlanması olan büyük bir yapı olduğunu bu yapının Gaziantep’ teki temsiliyetini taşımaktan onur duyduğunu belirtti. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Çiftçi Yönetim Kurulu üyelerinden olağan üstü çalışma gayreti içinde olacaklarının sözünü verdi. Yönetim olarak 100 günlük ve 200 günlük kısa vade çalışma programlarının yanında uzun dönemde projelerinin hazır olduğunu söyleyen Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi yeni dönemde üyelerinin üretimlerini ve ihracatlarını artırmaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini açıkladı. Konuşmasının ardından yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin görevlerini açıklayan Çiftçi Genel Kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.