Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk şenliğine yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencilerin yarıyıl tatilini daha verimli ve eğlenceli hale getirmek amacıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:03
Kaynak: İHA
Çocuk şenliğine yoğun ilgi

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 21-29 Ocak tarihleri arasında açık olacak olan Çocuk Şenliği’nde çocuklar şişme oyun gruplarında ve her gün düzenlenen müzikallerle eğlenceyi doyasıya yaşıyorlar.

Şahinbey Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar düzenlenen müzikaller ve gösterilerle oldukça eğlenceli anlar yaşarken daha sonra ise şişme oyun alanlarında enerjilerini atıyorlar. Anne, babalar ise çocuklarının ara tatilini eğlenceli şekilde geçirmelerinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Çocuklarımızın tatillerini daha iyi geçirmesi için Çocuk Şenliği’ni düzenledik. 21 Ocak tarihinde açtığımız şenliğimize aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 29 Ocak saat 19:00’a kadar açık kalacak olan şenlikte çocuklarımız için birbirinden eğlenceli müzikaller sergilenecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız sadece müzikaller değil şişme ve diğer oyun alanlarında da doyasıya vakit geçirerek tatillerini doyasıya yaşayacaklar. Fuarımız her gün sabah saat 09.00’da kapılarını açıp, 19.00’a kadar sürecek. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm çocukları bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.