Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUKLARIN DİLEKLERİ GAGİAD İLE GERÇEK OLDU

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2023 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:08
Kaynak: İHA
ÇOCUKLARIN DİLEKLERİ GAGİAD İLE GERÇEK OLDU

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Sosyal Dayanışma ve Doğa Komisyonu tarafından hayata geçirilen "Dilek Ağacı" projesiyle Yeşilce İlkokulu'ndaki öğrencilerin hayalleri gerçekleştirildi. Geleceğe katkı sağlamak adına çalışmalarını sürdüren GAGİAD, öğrencilerden aldığı mektuplarla 50 öğrencinin hayalini gerçekleştirdi. 

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, dağıtım törenindeki konuşmasında, Gaziantep ve bölgesinin ekonomik hayatına dokunurken kentle de yakın ilişkiler kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda Sosyal Dayanışma ve Doğa Komisyonu tarafından sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildiğini ifade eden Koçer, "Biz her zaman eğitim ve çevre konusunda kucaklayıcı olmaya çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin oluşması için çaba gösterirken daha yeşil bir dünya için de çalışmalar hayata geçirdik. Çünkü geleceğe yapılacak en önemli yatırımın çocuklar ve doğa olduğunu biliyoruz. Bu anlamda eğitim ve çevre fonumuzda bu alanlarda yatırımlar yapmaya, şehrin ihtiyaçlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Çünkü birlik ve beraberliğimizi artırarak, yarınların bugünden daha güzel olacağına inanıyoruz." dedi.

Çocukları geleceğin teminatı olarak gördüklerini anlatan Koçer, çalışmaya destek veren dernek ve komisyon üyelerine teşekkür etti.

Hediyelerine kavuşan çocuklar ise dernek üyelerine teşekkür ederek, sevinçlerini dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.