Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gaziantep Valiliği’nde düzenlenen törende Vali Davut Gül tebrikleri kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 21:13
Kaynak: İHA
Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle Gaziantep Valiliği’nde tören düzenlendi. Valilikte yapılan törene Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ile Sait Kirazoğlu, gaziler, Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür, SANKO Üniversitesi Rektörü Güner Dağlı, kent protokolü, siyasi partilerin il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan ve Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılını kutlayan Vali Davut Gül, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve kuruluşundan bu güne bu ülke için canını feda eden şehitlerimize, vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum. Bizim bu ülke için saflarımızı daha da sıklaştırmamız gerekiyor. Bizim farklılıklarımızı zenginliklerimiz olarak görmemiz lazım. Birbirimizi daha çok sevip, daha çok kucaklayarak bu vatanı gelecek nesillere bırakmamız lazım. Ben Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın. Çünkü cumhuriyet bizi biz yapan en önemli değerdir. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun” diye konuştu.

Vali Gül konuşmasının ardından bayram tebriklerini kabul etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.