Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Daha güçlü Türkiye için daha güçlü Gaziantep"

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu (GDK) Genel Başkanı Hasan Özaygut, daha güçlü bir Türkiye'nin daha güçlü şehirlerle mümkün olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 23:44
Kaynak: İHA
"Daha güçlü Türkiye için daha güçlü Gaziantep"

GAZİANTEP LOBİSİNİN MİMARI

Ulusal ve uluslar arası alanda Gaziantep lobisinin mimarlarından biri olan Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep'in tanıtımı ve her alanda daha da güçlenmesi için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği halinde çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Genel Başkan Özaygut, "Gaziantep, sanayisi ve ticaretiyle, gastronomisiyle, binlerce yıllık tarihi ve kültürüyle Türkiye'nin gözbebeği şehirlerden birisi. Bizler evladı olmaktan onur duyduğumuz Gazi şehrimizi her alanda Ortadoğu'nun merkezi haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Gazi şehrimiz, ekonomisiyle, eğitimiyle ve turizmiyle bölgenin cazibe merkezi, çekim merkezi olabilecek potansiyele sahiptir. Amacımız bu potansiyeli ortaya çıkararak ülke ve şehrimizin gelişimine katkı sunmaktır" dedi.

STK'LAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR

Özellikle sivil toplum alanında yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini kazanan Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin vazgeçilmezleri arasında olduğuna dikkat çekti. Özaygut, "Bir ülkedeki demokrasinin gelişmişliğini sivil toplum kuruluşlarına bakarak ölçebiliriz. Eğer, sivil toplum kuruluşları ne kadar fazla ve etkinse, demokrasi de o kadar gelişmiş demektir. Bu nedenle de güçlü bir demokrasi için sivil toplum kuruluşlarına önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Özaygut, şöyle devam etti: "Gaziantep başarılı bir şehir. Gaziantepli hemşehrilerimiz, sanayide, ticarette, gastronomide ve hemen her alanda önemli başarılara imza atıyorlar. Bizler de gerek Gaziantep'te yaşayan, gerekse de Gaziantep dışında yaşayan hemşerilerimizin sesi olmak için çalışıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında daha da güçlü bir Gaziantep lobisi oluşturmak öncelikli hedeflerimizden biridir. Gazianteplileri en üst düzeyde temsil eden bir sivil toplum kuruluşu olarak sürekli yeni projelerle hedeflerimize ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Gaziantepli hemşehrilerimize bizlere bu konuda verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.