Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DAMAK TATLARI ŞAHİNBEY KÖY PAZARINDA BULUŞTU

Şahinbey Belediyesi'nin üretici ve tüketiciyi buluşturduğu Şahinbey Köy Pazarı'nda 7 bölgenin değişik tatları Gazianteplilere sergilenmek için bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:50
Kaynak: İHA
DAMAK TATLARI ŞAHİNBEY KÖY PAZARINDA BULUŞTU

Üretici ve tüketicinin buluştuğu bir pazar oluşturan Şahinbey Belediyesi, vatandaşları organik ürünler tüketebilmeleri için 7 bölgeden gelen değişik birçok ilin damak tatlarını bir araya getirdi. Trabzon peynirinden, Kayseri pastırmasına, Çorum leblebisinden, İzmit pişmaniyesine kadar birçok lezzetin buluştuğu Şahinbey Köy Pazarı Gazianteplileri bekliyor. 11-21 Ocak tarihleri arasında saat 10.00'dan 22.00'a kadar hizmet verecek olan stantlarda renkli lezzetler görenleri cezbediyor.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çeşitli illerden gelen firma sahipleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun çok önemli bir hizmete imza attığını belirterek, "Gazianteplilerin damak tatlarına hitap etmek için birçok ürünü ve lezzeti Şahinbey Köy Pazarı'nda buluşturduk. Gaziantep halkının ilgisinden memnunuz. Ayrıca bizleri Gaziantep'te vatandaşlarla bir araya getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.