Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Defa Life ile sağlık protokolü

Geçtiğimiz yılda olduğu gibi Defa Life Hastanesi Merinos Bayan Voleybol takımı sağlık sponsor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2022 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:42
Kaynak: İHA
Defa Life ile sağlık protokolü

Defa Life Hastanesinde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza törenine Hastane baş hekimi Dr. Ulaş Yanık, Merinos Spor Kulüp Başkanı Ali Atalar, kulüp yöneticileri ve teknik ekibiyle birlikte sporcular katıldılar.

Defa Life Hastanesi ve Merinos Spor Kulübü arasında yapılan  sağlık sponsorluğu imza töreninden önce Merinos spor yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve oyunculara hastaneyi gezerek hizmetler konusunda bilgilendirildiler.

Baş Hekim Ulaş Yanık, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu bu yılda Merinos Spor’a sponsor olmaktan onur duyduklarını ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Yanık “Hastanemiz  geçen sezon olduğu gibi bu sezonda  da Merinos spor kulübünün sağlık sponsoru oldu. Spor ve sporcunun her zaman yanında olmaktan onur duymaktayız.  Merinos Voleybol Kulüp Başkanı Sayın Ali Atalar ile yaptığımız protokol neticesinde Merinos Voleybol Spor Kulüp oyuncuları ve teknik ekibinin yanı sıra alt yapıda yetişen sporculara da destek olmasının gururunu yaşıyoruz. Amacımız tam teşekküllü hastanemizle tüm imkanlarımızla Merinos Voleybola her türlü destek vermektir. Uzman hekim kadromuzla Defa Life  Hastanesi olarak sporun ve sporcunun daima yandayız. Bu sene şehrimizin takımı olan Merinos Voleybol için başarılarla dolu bir yıl olacağına inancım tamdır. Umarım bu sezon için imzaladığımız bu sponsorluk her iki tarafa da katkı sağlayacaktır. Her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Merinos Voleybol Kulüp Başkanı Ali Atalar Defa Life  Hastanesi‘nin tüm imkanlarıyla verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kulüp başkanı Ali Atalar, “Merinos spor olarak bizler kurulduğumuz günden beri yetenekli kız çocuklarımızın Türk voleyboluna kazandırılması için çalışmalar yapmaktayız. Birinci ligde mücadele eden takımımızın yanısıra ikinci ligde de takımımız bulunmaktadır. Ayrıca alt yapımızda yüzlerce kız çocuğumuz yetiştirilmektedir. Bünyemizde bulunan sporcularımıza ve teknik heyetimize sağlık alanında destek veren Defa Life Hastanesine ve Başhekim Ulaş Yanık’a teşekkür ediyorum. Yapılan bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.