Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEĞİRMİÇEM’DEKİ TAZİYE EVİ HİZMETE HAZIR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Değirmiçem Mahallesi’ne yapılan taziye evi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. İki katlı olarak inşa edilen nitelikli taziye evi, mahalle sakinlerini memnun etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:48
Kaynak: İHA
DEĞİRMİÇEM’DEKİ TAZİYE EVİ HİZMETE HAZIR

Geçtiğimiz aylarda Değirmiçem Mahalle sakinlerinin taziye evi talebini karşılamak adına çalışma başlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kısa süre içerisinde verdiği sözü tuttu. Değirmiçem Mahallesinde 640 metrekare alan üzerine 2 katlı olarak inşa edilen sosyal tesis içerisinde; 1 bay 1 bayan taziye evi, mescit, mutfak, lavabolar ve otopark alanı bulunuyor. Sosyal tesisin yapılması yönünde mahallelinin yoğun bir talebi olduğunu dile getiren Değirmiçem Mahalle Muhtarı Muhammed Şinasi Yılmaz, yapımı kısa sürede tamamlanan sosyal tesisin mahalleliyi çok memnun ettiğini kaydetti.

BİZİM BİR TAZİYE EVİNE İHTİYACIMIZ VARDI

Tüm ihtiyaçlarının karşılandığını dile getiren Değirmiçem Mahalle Muhtarı Muhammed Şinasi Yılmaz, “Allah’a şükürler olsun, mahallemizde herhangi bir ihtiyaç kalmadı. Başkanımız mahallemizdeki tüm ihtiyaçları karşıladı. Başkanımız, asfalt ve kaldırımlarımızın tamamını yaptı. Gaziantep’in en büyük mahallelerinden biriyiz. Bizim bir taziye evine ihtiyacımız vardı. Bu durumu Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ile görüştük. Başkanımız da taziye evinin yapılmasını uygun gördü. Arsa sıkıntısı vardı. Başkanımız büyük uğraşlar vererek en sonunda caminin yanında uygun yer buldu. Çok kısa süre içerisinde temel atıldı ve şu anda bitti. Gerçekten çok büyük bir ihtiyaçtı. Bu ihtiyacımız da giderildi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.