Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demir İnşaat Büyükçekmece - Gaziantep Basketbol 98-78

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece, konuk ettiği Gaziantep Basketbol'u 98-78 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:57
Kaynak: İHA
Demir İnşaat Büyükçekmece - Gaziantep Basketbol 98-78

Bu sonuçla Demir İnşaat  Büyükçekmece ikinci galibiyetini alırken,  GaziantepBasketbol dördüncü mağlubiyetini yaşadı.

Karşılaşmaya iyi başlayan  Gaziantep Basketbol, White'ın etkili oyunuyla ilk 5 dakikayı 18-10 önde geçti. Demir İnşaat  Büyükçekmece'nin Walker, Moldoveanu, Wright ve  Burak Can Yıldızlı ile bulduğu sayılara Lyons ve Erol Can Çinko'nun dış atışlarıyla cevap veren  Gaziantep Basketbol, ilk çeyreği 24-20 önde tamamladı.

İkinci periyotta oyun üstünlüğünü Demir İnşaat  Büyükçekmece eline geçirdi. Ev sahibi takım, Walker, Merthan Mutlu ve Stojanovski'nin sayılarıyla 8-0'lık seri yaparak 12. dakikada 4 sayılık fark yakaladı: 28-24. Karşılıklı basketlere sahne olan periyodun kalan bölümünde Walker ile kritik basketler bularak farkı açan Demir İnşaat  Büyükçekmece, soyunma odasına 48-38 üstün gitti.

Üçüncü çeyreğin başında Demir İnşaat  Büyükçekmece, pota altından sayılar atarken,  Gaziantep Basketbol ise dış atışlardan basketler buldu. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan ev sahibi takım, Wright'ın kazandırdığı sayılarla 28. dakikada farkı 19 sayıya çıkardı: 74-55. Üçüncü çeyrek boyunca savunmada ve hücumda iyi oyun sergileyen Demir İnşaat  Büyükçekmece, final periyoduna 77-62 önde girdi.

Dördüncü ve son periyotta da hız kesmeyen ve sayı farkını açan Demir İnşaat Büyükçemece, karşılaşmadan 98-78 galip ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.