Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Nagihan Demir Anka'da

Özel Gaziantep Anka Hastanesi kadrosuna yeni isimler ekleyerek, gücüne güç katmaya devam ediyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 14:04
Kaynak: İHA
Dr. Nagihan Demir Anka'da

Özel Gaziantep Anka Hastanesi, hem Gaziantep hem de çevre illerin sağlık ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermek için hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir de, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nin uzman kadrosuna dahil olarak hasta kabulüne başladı.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, 1977'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 2001 yılında lisans eğitimini tamamlayarak mezun olan Uzman Dr. Demir, ihtisasını 2002-2007 yılları arasında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptı.

Tuzla Devlet Hastanesi, Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ağrı Devlet Hastanesi ve İstinye Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uzman Dr. Nagihan Demir, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) üyesi olup, iş yeri hekimliği, kan bankacılığı ve transfüzyon tıbbı sertifikalarına sahiptir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.