Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dülük Tabiat Parkı bir başka güzel

Rengarenk lalelerle süslenen Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı, muhteşem manzarasıyla Gazianteplileri kendine hayran bıraktırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:14
Kaynak: İHA
Dülük Tabiat Parkı bir başka güzel

Lalelerle oluşan muhteşem manzarayı yerinde gören aileler, lalelerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, hafta sonu tatilini en iyi geçirdiler.

Bahar aylarıyla birlikte özellikle hafta sonunu değerlendirmek isteyen Gaziantepliler, Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı’na akın ediyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi başta olmak üzere bir çok yeniliğin yapıldığı Dülük Tabiat Parkı’na giden vatandaşlar, hafta içinde yaşadıkları yoğunluğunun stresini atıyor. Dülük Tabiat Parkı içerisinde gezen vatandaşlar, çeşit çeşit renklerle lalelerin süslediği biyolojik gölet ve biyolojik şelalenin oluşturduğu manzaraya hayran kalıyor. Lalelerin muhteşem görüntüsüyle birlikte kartpostallık manzaraların oluştuğu Dülük Tabiat Parkı’nda eşleri ve çocuklarıyla birlikte laleler arasında fotoğraf çeken aileler, yaşadıkları anı ölümsüzleştiriyor.

DÜLÜK TABİAT PARKI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR MEKAN

Eşsiz manzaraya hayran kaldığını dile getiren vatandaşlar: “Ailemle birlikte hafta sonu tatilini değerlendirmek adına Dülük Tabiat Parkı’na geldik. Dülük Tabiat Parkı gerçekten çok güzel bir mekan. Özellikle lalelerle süslenmesi ayrı bir güzellik katmış. Burada laleler arasında hatıra fotoğrafı çekiyoruz, pikniğimizi yapıyoruz, çocuklarımız oyun grup alanlarında oyunlar oynayarak, hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizlerde bir haftanın yorgunluğunu ve stresini üzerimizden atmış oluyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun böylesine güzel bir Tabiat parkını Gaziantep’e kazandırdığı için yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ÇOK GÜZEL LALELER VAR

İzmir’den ailesiyle birlikte Gaziantep’e geldiğini dile getiren Hatice Özpolat ise, “Gaziantep’e izmir’den geliyorum, özellikle de laleler için geldik. Gerçekten çok güzel laleler var. Gaziantep’in yerini hiçbir şey tutmuyor. Her yıl Gaziantep’e aile ziyaretine geliyoruz ve bu amaçla da Dülük Tabiat Parkını da ziyaret ediyoruz pikniğimizi yapıyoruz. Buraya gelir gelmez temiz havanın tadını çıkarmaya başladım. Lalelerin güzel görüntüsü, biyolojik göletin berrak suyu insana huzur veriyor. İzmir’de böylesine güzel çalışmalar göremiyorum, çiçek dikimi çok fazla olmuyor. Herkese Gaziantep’e gelip Dülük Tabiat Parkını görmelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.