Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edibe Sözen’den Engelliler Günü Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen, ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:04
Kaynak: İHA
Edibe Sözen’den Engelliler Günü Mesajı

Rektör V. Sözen, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Geçtiğimiz 16 yılda engellilerimizin sorunlarının çözümü konusunda adeta çağ atladık. Ülkemiz, sosyal devlet olma yolunda büyük mesafe kat ederken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’mizin bünyesinde yaptığımız çalışmalara da önemli birer motivasyon kaynağı oldu. Asıl olan; engelli ve engelsiz olmak değil, insan olmaktır. Bizim inancımızın ve gönül medeniyetimizin de sırrı da budur. Böylesi bir idrak ile çalışan Hasan Kalyoncu Üniversitesi kısa sürede ülkemizde 'engelsiz' üç üniversiteden biri oldu. Üniversitemiz, engellilerimizin eğitim ve rehabilitasyonları, yaşam kalitelerinin artırılmaları, ulaşılabilirlikleri ve hayata dahil olmaları yönünde inançla ve azimle çalışmalarına devam edecektir. Düne kadar her yerde engellenen, bugün ise imkanlarla desteklenen engellilerimizi, hayatın her alanında göstermiş oldukları katkılarından ve başarılarından dolayı kutluyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli evlatlarımıza ve kardeşlerimize selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.