Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edibe Sözen’in 2019 Yılı Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen: “Yeni hedeflerle 2019 yılına başlamanın heyecanı içindeyiz” diyerek yeni yıl için bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 07:46
Kaynak: İHA
Edibe Sözen’in 2019 Yılı Mesajı

“ÜNİVERSİTEMİZ, 2019 YILINDA YENİ VE BÜYÜK PROJELERLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEKTİR”

Prof. Dr. Edibe Sözen mesajında;toplumsal birlik ve beraberlik ruhunun egemen olduğu güzel bir yıl olmasını dileyerek mesajına şöyle devam etti: “Gün geçtikçe daha da büyüyen ve gelişen üniversitemizin; bilim, sanat ve kültürel anlamda kalitesini artırma başarı ve çabasının, 2019 yılında da süreceğini belirtti.

Hedeflerimize ulaşmak için yoğun çaba sarf ederek 2018 yılını geride bıraktık. Akademik çalışmalarımız yanında, proje ve sosyal sorumluluk faaliyetlerimizle başarı grafiğini her geçen gün artıran üniversitemiz, 2019 yılında da yeni ve büyük projelerle çalışmalarını sürdürecektir. Bölgenin ve ülkemizin geleceğine katkı sunmak için hedefimize emin adımlarla ilerlerken en büyük güvencemiz gençlerimiz. Günümüz dünyasının teknolojisini kullanan üniversite yapımızı, bilim, sanat, girişimcilik, Ar-Ge ve İnovasyon ile destekleyeceğiz.

Yepyeni bir yıla adım atmamıza sayılı saatler kaldı. Yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanıyla başta kıymetli hocalarımın ve arkadaşlarımın, idari kademede çalışanların ve sevgili öğrencilerimizin yeni yılını kutluyor; 2019 yılının ülkemize, bölgemize, Gaziantep halkına sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum”.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.