Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efsane Polisgücü'nün Kadın Hokeycileri de Trophy Lige yükseldi

Avrupa'da şampiyonluktan şampiyonluğa koşarak Türkiye'yi başarıyla temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor kadın hokey takımı yeni bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonlar Ligi Trophy'e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2019 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:54
Kaynak: İHA
Efsane Polisgücü'nün  Kadın Hokeycileri de Trophy Lige yükseldi

2018/2019 Türkiye Süper Ligi Kapalı Alan Türkiye Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı Şubat 2020'de Türkiye'yi trophy liginde temsil edecek. 2020'de Gaziantep'in iki takımının Trophy liginde olduğuna dikkat çeken Başkan Mehmet Kaplan "Kadın ve erkek takımlarımızın Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Liginde temsil etmesi büyük bir onur kaynağıdır" dedi.

Avrupa'da takım sporlarında Türkiye'nin gururu olan ve tek temsilcisi haline gelen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü erkeklerden sonra kadın hokey takımıyla da Avrupa Şampiyonlar Ligi Trophy'e yükseldi. 2018-2019 sezonu Kapalı alan Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı 2020 Şubat ayında Avrupa'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonlar Ligi Trophy'te Türkiye'yi temsil edecek. Gaziantep ve Türkiye için önemli bir başarı olduğunu ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan "Türkiye'yi bugüne kadar hokeyin değişik kategorilerinde başarıyla temsil ettik ve adımızı sürekli şampiyonlar arasına yazdırmayı başardık. Şubat 2020'de erkek takımımız gibi kadın takımımız da Avrupa Şampiyonlar Ligi Trophy'de ülkemizi temsil edecektir. Trophy öncesi Haziran ayında önümüzde acık alan Avrupa Şampiyonası var. Erkeklerde ev sahibiyiz, kadınlarda takımımız Ukrayna'ya gidecek. Her iki tamımızda şu anda bi iki şampiyonaya odaklandı. Gaziantep Polisgücü her zaman sahaya kazanmak için çıkıyor. Bugüne kadar ülkemize 7 Avrupa şampiyonluk kupası getirdik. İnanıyorum ki Haziran 2019'da da her iki takımımız şampiyon olacaktır" dedi.

GAZİANTEP'İN TROPHY'DE İKİ TAKIMI VAR

Gaziantep gündemine düşen ve spor severlerin sevinçle karşıladığı müjde gibi haber sonrası hokey severler Gaziantep Polisgücü efsanesinin iki takımıyla devler liginde mücadele etmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek "Maalesef takım sporlarında Avrupa'da Gaziantep Polisgücü dışında bir temsilcimiz yok. Gaziantep bu şansı iyi değerlendirmek zorunda. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Gaziantep'e yapılacak salonlardan birisini 20x40 zemin ölçülerinde parke yaptırmak için gerekli girişimlerde bulunması lazım. Her iki takım trophy ligi öncesi hazırlıklarını yeni yapılacak bu salonlardan birisinde ve Gaziantep'te yapmalı" yorumunu yaptılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.