Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EJDER DEMİR: “24 HAZİRAN MİLLETİN ZAFERİ OLACAKTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Avukat Ejder Demir 24 Haziran Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:49
Kaynak: İHA
EJDER DEMİR: “24 HAZİRAN MİLLETİN ZAFERİ OLACAKTIR”

Önceki gün Hasan Kalyoncu ve Gaziantep Üniversitesi’nde öğrenim gören 200 kadar öğrenciyi iftarda misafir eden Demir, bir sonraki gün Gaziantep Beydili Oğuz Boyları Federasyonu’na bağlı 4 ayrı derneğin yaklaşık 300 üyesine iftar daveti verdi. Demir, “Ben inanıyorum ki Cumhur İttifakı, 24 Haziran’dan zaferle çıkacak. Bu zafer de milletin zaferi olacaktır” dedi. 

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde verilen iftar davetlerine katılan misafirleriyle yakından ilgilenen Milletvekili Ejder Demir, sohbetlerinde Cumhur İttifakı’nı ve MHP’nin bu ittifaktaki önemini anlatan konuşmalar yaptı. “15 Temmuz Hain Darbe girişimiyle birlikte Türkiye ve bölgemiz üzerinde oynanan oyunlar ortaya çıkmış oldu” diyen Ejder Demir, Vatanın ve devletin bekası için AK Parti ile birlikte hareket ettiklerini söyledi. Demir, “Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve kurulan tuzaklar, kumpaslar göz önünde bulundurulduğunda MHP olarak bizim başka bir tercih yapmamız söz konusu dahi olamazdı. Biz bugüne kadar her şart altında devletini ve milletini tercih eden bir hareketiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği için bütün teşkilatlarımız, adaylarımız ‘Önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben’ düsturu ile hareket ediyoruz. Ülkemizin geleceği için vatanını, milletini ve bayrağını seven insanlarla Cumhur İttifakı çatısı altında buluştuk. Bu birliktelikten kesinlikle ülkemiz ve milletimiz kazançlı çıkacaktır” diye konuştu.

AKIL, MANTIK VE VİCDAN CUMHUR İTTİFAKI’NI İKTİDAR YAPACAK

24 Haziran seçimlerinde milletin kenetleneceğine ve ülkenin huzurunu bozmaya, iç barışa zarar verip, vatanını bölüp parçalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğine inandığını kaydeden Ejder Demir, “24 Haziran’da milletimiz sandığa aklı, mantığı ve vicdanı ile gidecek. Bu üç şey insanlarımızın doğru karar vermesinde mutlak etkili olacaktır. Bu sebeple benim için çok rahat. Cumhur İttifakı, 24 Haziran’dan zaferle çıkacaktır. Bu zafer de milletin zaferi olacaktır” dedi.

BAKAN GÜL’DEN ZİYARET

Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir’in Gaziantep Beydili Oğuz Boyları Federasyonu’na bağlı Türkmen Derneklerine verdiği iftar davetine seçim çalışmalarını sürdüren Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de kısa süreli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Gül, MHP Adayı Ejder Demir’e başarı dilerken, Cumhur İttifakı’nın Gaziantep’te tarihi bir oy alacağını inandığını belirtti.

İftar yemeğinin ardından katılımcılar Milletvekili Adayı Ejder demir ile sohbet edip destek sözü verirken, Gaziantep Beydili Oğuz Boyları Federasyonu’nun folklor ekibinin gösterisi geceye coşku kattı. İftara Federasyon üyesi Suriye Türkmen Derneği, Delyanlar Derneği, Elbeyliler Derneği, Kilis Elbeyliler Derneği’nden 300’e yakın davetli katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.